RACHEL

Bemutatkozás

bonjour

Rachel vagyok,
a magyar álom.
A Tökéletes barátnő..
hogy miért is?
Mert élni jó!

 

Tisztában vagyok a világ dolgaival és hogy sokan
miért kerestek fel.

Azt igyekszem minden tekintetben nyújtani.

Rachel vagyok az első talán Magyarországon aki weboldalt készít magáról. Örülök hogy itt jársz még egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz hogy személyesen is találkozhassunk. Gyere és ismerd meg ha eddig nem ismertél volna. Nagy tapasztalattal rendelkezem régóta üzem a szakmámat és szeretem amit csinálok.

Magas színvonalú szolgáltatást nyújtók minden értelemben, azért hogy az együtt töltött időnk mondhatni randink tökéletesen és pihentetően teljen. Budapesten élek és mozgok is, de Magyarország egész területén megfordulok ha arról van szó. Egy nagyon cserfes mindig vidám pozitív személyiség vagyok szeretek emberekkel lenni új embereket megismerni.

Ha úgy érzed hogy szükséged lenne egy kis pihenésre a sűrű mindennapokból akár rövidebb vagy hosszabb idő Intervallumrol legyen szó.

Keress bátran az interneten több platformon is el tudsz érni, illetve kapcsolata tudsz velem létesíteni ha úgy érzed hogy te inkább az online találkozás híve vagy. Gyere és ismerjük meg egymást.

A tökéletes barátnő

“Ha kitartóan vágyunk a találkozásra valakivel, akkor előbb-utóbb biztosan találkozunk vele.”

- Murakami Haruki

Minőségi kikapcsolódásra vágysz ?

Keress elérhetőségeimen és garantálom a minőségi együttlétet.

Diszkréció mindenek felett!

Természetesen teljes titoktartást, diszkréciót vállalok.

Kiszakadnál a mindennapokból?

Ha kulturált randira és együttlétre vágysz, akkor keress!

Rólam mondták
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:

Kapcsolatfelvétel: Azonnal fel vette a telefont nagyon kedves volt es mindent egyeztettünk 1 órán belül fogadott is.

Lakás: Új építésű szep lakás minden van ami kell igényesen be rendezve.

Külső: Álom nő. Sportos szép arcú a szemeivel azonnal le vesz a lábadrol ha az utcán meg latod tuti utána fordulsz 10/10 es csaj.

Hozzáállás: Nagyon kedves,kezdeményező olyan érzésed van vele kapcsolatban mintha 1 csaj barátodhoz ugranál fel végig mosolyog,de nem jatsza meg magát.

Együttlét: Amikor megerkeztem puszit váltottunk újra egyeztettük mit szeretnek aztan el mentem tusoló,de siettem,mert ki akartam használni minden másodpercet. Az ágyon várt es el kezdtük puszilgqtni egymást felfedeztuk egymás testet. Tetszett neki,hogy sportos vagyok,bár akkor picit le voltam engedve,de kedves volt tőle hogy dicsert. A csók nála x de szaj puszikat szivesen fogadott és adott is talán bejottem neki,mert nagyon csábosan nezett es nem odzkodott a pusziktol……

Elit társad vagyok, a magyar álom. Ideális társ azok számára, akik első osztályú lánybarát élményt keresnek egy gyönyörű budapesti kísérő lánnyal. 

posts
followers
following
Kapcsolat
Rólam mondták
Környezet:
Külső:
Hozzáállás:
Technika:
Összkép:

Kapcsolatfelvétel: Népszerű lány, így érthető volt hogy nem elsőre vette fel a telefont, de nem volt semmi gond vele mert miután elértem, könnyedén ment minden. 🙂

Lakás: Teljesen korrekt, szép bútorok, a tükrök kifejezetten tetszettek a falon. 🙂

Külső: Rachel csodaszép lány. Gyönyörű szép arca van és alkatra is nagyon tetszett. Nekem a tökéletességet határát súrolta. 🙂

Hozzáállás: A hozzáállása volt talán az egyik legnagyobb pozitív élményem vele a szexen kívül. 🙂 Már az elejétől fogva nagyon közvetlen volt. Mivel nem nagyon voltam még ilyen jellegű randin, így picit feszült voltam, de hamar enyhített rajta. Pár perc után olyan volt, mintha ezer éve ismerném, kicsit kísérteties is volt milyen sok közös van bennünk. 🙂 Ami a legnagyobb extra volt az egész kalandunkban, hogy a szex után nagyon jót beszélgettünk, az ágyon fekve összebújva. Komolyabb és mélyebb témáról is, amiről már ezer éve nem beszélgettem senkivel. 🙂 Imádtam.

© 2021 Minden jog védve.